Munkavédelmi oktatás
|
(20) 363 7881
Kérjen ajánlatot!


A munkavédelmi oktatáscélja, hogy a munkavállaló már a foglalkoztatás megkezdése előtt elsajátítsa, és a foglalkoztatás teljes időtartama alatt rendelkezzen az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés elméleti és gyakorlati ismereteivel, megismerje a szükséges szabályokat, utasításokat és információkat. Ezzel az Ön vállalkozásának hatékonyabb munkaereje lesz, akik kevesebb kieső munkaidőben jobb eredménnyel végzik feladataikat.

Az oktatást rendes munkaidőben kell megtartani, és a megváltozott vagy új kockázatokat, megelőzési intézkedéseket is figyelembe véve, időszakonként, azaz évente meg kell ismételni.

Miért fontos ez?

Ön is nyugodtabban dolgozik amikor ismeri a munkafolyamatokat, annak veszélyeit és a megelőzésének lehetőségét. Ekkor a feladatára tud összpontosítani, és nem terheli le a figyelmét az ismeretlen veszély. Ismeretek bírtokában a munkavállalok könnyeben elfogadják az esetleg kevésbé kényelmes egyéni munkavédelmi felszerelések használatát. Megértik az eddig fölőslegesnek gondolt óvintézkedéseket, melyek igazából az Ő testi épségüket, munkavégző képességüket őrzi meg.

A munkavédelmi oktatás szükségessége nem csak a saját munkavállalókra korlátozódik, oktatásban kell részesíteni a távmunkást, idegen munkaerőt és a tanulót is.

Munkavédelmi oktatási tematikáját a több évtizedes különböző iparágakban eltöltött gyakorlati tapasztalatokkal a helyi munkavégzés sajátosságainak megfelelően dolgozzuk ki.

A munkavédelmi oktatás megtartása nem kötött szakképesítéshez, de mindenképpen széleskörű ismereteket és oktatási gyakorlatot igénylő tevékenység, ezért elvégzését nyugodtan bízza ránk!Az Önök munkaidejéhez igazodva, személyesen vagy akár online!

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:30
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: zárva

Kapcsolat

2344 Dömsöd,
Tassi út 43.

(20) 363 7881
  (20) 540 3119
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.