Kezdőlap
|
(20) 363 7881
Kérjen ajánlatot!
images/iacf1.jpg

Gyors megoldást szeretne?

Segítünk!

Ingyenes tanácsadás
Hitvallásunk: Nyugodtabb, kockázatmentesebb körülményeket biztosítani az emberek számára. Ezért dolgozunk, és ezt biztosítják termékeink, szolgáltatásaink: megvédeni testi épségét, egészségét, biztonságosabbá tenni munkakörülményeit. Ezen követelményeket csakis minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal valósítjuk meg! Folyamatosan tevékenykedünk annak érdekében, hogy minél több munkahelyen, és otthonban legyenek alkalmazva megoldásaink, elérhető árakon, hisz tudjuk az élet nem csak a munkavédelemről és a tűzvédelemről szól. Azoknak a kezdő vagy már üzletileg sikeres cégeknek / vállalkozásoknak / egyéni vállalkozóknak segítünk, akik nyugodtan szeretnének a vállalkozásuk jövőjére gondolni és nem a munka-, tűz-, és villamos biztonságtechnika útvesztőiben keresni az alagút végét.


Tevékenységeink: konzultáció azokról a feladatokról, amivel elérhető, hogy az Ön vállalkozásánál is biztonságos legyen a munkavégzés; Jogszabályi kötelezettség szerinti kockázatfelmérés és kockázatértékelés elkészítése; jogszabályokban, szabványokban előírt, munkavédelmi-, tűzvédelmi szabályzatok, érintésvédelmi dokumentáció elkészítése; segítség a szükséges védelmet, biztonságérzetet, kényelmet nyújtó, és költséghatékony munkaruházat és védőeszközök kiválasztásában; veszélyes és nem veszélyes gépek telepítésével, üzembe helyezésével kapcsolatos szakértés; időszakos biztonsági felülvizsgálatok elvégzése;  irodák, munkahelyek ergonómiai felmérése; folyamatos tűz-, munkavédelmi-, villamos biztonságtechnikai szolgáltatások ellátása; “hosszú nevű” kormányhivatalokban vállalkozásának képviselete; amennyiben bekövetkezik a baleset, annak kivizsgálása és a szükséges dokumentáció elkészítése; gépek, CE tanúsítása; emelőgép ügyintézés, vizsgálat.


Termékeinkkel kapcsolatos szolgáltatások: egyéni védőeszközök munkakörnyezetre optimalizált meghatározása; tanácsadás légzésvédelmi eszközökkel kapcsolatban; PORTWEST zuhanásgátló eszközök időszakos és rendkívüli felülvizsgálata; kézi tűzoltó készülékek időszakos felülvizsgálata és javítása; tűzivíz csapok és szerelvényeinek időszakos felülvizsgálat és javítása; tűzjelző és tűzoltó berendezések tervezése, kivitelezése, karbantartása; tűzivíz rendszerek (spinkler, oltóvíztároló) tervezése, kivitelezése, karbantartása; emelőgépek és függesztékek időszakos felülvizsgálata.


Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:30
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: zárva

Kapcsolat

2344 Dömsöd,
Tassi út 43.

(20) 363 7881
  (20) 540 3119
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.